R & D Kakuatan

 "Kusabab urang diwangun AODI, urang boga posisi jelas yén AODI mangrupa panalungtikan sarta ngamekarkeun manufaktur, perusahaan jualan tinggi-tech", Said General Manajer Roger.

Geus salawasna fokus dina R & D, sangkan nyetél puseur R & D mah ukur aya di Hangzhou, tapi ogé di Shenzhen jeung AS. Dugi 2017, urang kudu 100+ Staffs R & D kalawan pangalaman suplai dekade kakuatan tetep kapasitas 30000 unit sarta téhnologi canggih.

peta dunya

 


WhatsApp Online Chat!