QS Series

Pondok Description:

Ngusulkeun ngusulkeun Batre Pek tegangan : 12V, 24V
Power : 700W
Dimesions : 278 * 243 * 104m (10,9 * 9,5 * 4 ")
Aplikasi : dirancang husus pikeun mesin perawatan floor, ogé sadia pikeun kandaraan utiliti séjén
Ngahontal kami pikeun leuwih rinci.


jéntré produk

Tailored ngecas propil jeung desain Smart. Gampang keur nangkep status ngeusi tina tampilan anu.
Ngahontal kami pikeun leuwih rinci.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali