Scissor lift Charger QB Series

Pondok Description:

Ngusulkeun Batre Pek tegangan : 24V, 36V, 48V
Main Models: 24V/19A,24V/25A

Power : 700W
Dimesions : 205 * 180 * 164.8mm (8 * 7,08 * 6,48 ")
Aplikasi : dirancang husus pikeun lifts scissor, ogé sadia pikeun kandaraan utiliti lianna.
IP:66
Tailored OEMS: Tailored charging profiles and cablings

Ngahontal kami pikeun leuwih rinci.


jéntré produk

AODI QB Series mangrupakeun carjer tombol atawa mareuman-dewan kacida awét sarta waterproof yén ngoperasikeun on sagala-fase tunggal grid sakuliah dunya sareng puncak 96% efficiency.Customized ngecas propil téh gampang pikeun mantuan para nasabah di achieving batré ngecas kalenturan.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali