Scissor lift Charger QAS Series

Pondok Description:

Ngusulkeun Batre Pek tegangan : 24V, 36V, 48V
Power : 700W
Dimesions : 215 * 124.5 * 132.2mm (8,5 * 4,8 * 5,2 ")
Aplikasi : dirancang husus pikeun lifts scissor, ogé sadia pikeun kandaraan utiliti lianna.


jéntré produk

AODI QAS Series mangrupakeun carjer kacida awét sarta waterproof tombol atawa mareuman-dewan nu ngoperasikeun on wae grid singlephase sakuliah dunya ku efisiensi puncak 96%. Kami ngaropéa ngecas propil téh gampang pikeun mantuan para nasabah di achieving batré ngecas exibility.
Ngahontal kami pikeun leuwih rinci.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali