Q Series

Pondok Description:

Ngusulkeun Batre Pek tegangan: 12V, 24V
Main Models:12V/15A,24V/13A

Power : 300W
Dimesions : 198 * 123 * 66.8mm (7,8 * 4,84 * 2,63 ")
Aplikasi : husus dirancang pikeun mesin lanté beberesih sarta stackers, ogé sadia pikeun kandaraan utiliti lianna.
Ngahontal kami pikeun leuwih rinci.
Battery: Lead Acid(Flooded,AGM/GEL),Lithium-ion;
Input Voltage: 85-264VAC 1 phase

 


jéntré produk

AODI Q Series carjer teh mini na carjer pinter. HF carjer / PFC yén ngoperasikeun on wae fase tunggal.
Ngaropéa ngecas propil téh gampang pikeun mantuan para nasabah di achieving batré ngecas kalenturan. Aplikasi kaasup platform hawa gawe, mesin perawatan floor, carts golf, alat-alat penanganan bahan na kandaraan utiliti.

 


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali