A Series

Pondok Description:

Ngusulkeun Batre Pek tegangan: 24V, 36V, 48V
Kakuatan: 700W, 1KW, 2KW
Dimesions: 320 * 200 * 120mm (13 * 7,87 * 4,72 ")
Aplikasi:  platform karya hawa, mesin perawatan lanté, carts Golf, Angkat truk na kandaraan Utiliti.

jéntré produk

AODI A Series mangrupakeun carjer kacida awét sarta reliabe kaluar-dewan nu ngoperasikeun on sagala-fase tunggal grid  sakuliah dunya ku efisiensi puncak 96%. Gampang keur nangkep status ngeusi tina tampilan anu. Ngaropéa ngecas propil téh gampang pikeun mantuan para nasabah di achieving batré ngecas exibility.
Ngahontal kami pikeun leuwih rinci.


  • saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali