• banner01
  • 2-03
  • banner02
  • banner03
  • banner04
  • 5-01

ngeunaan urang naon hareup?

Hangzhou Aodi Electronic Control Co., Ltd .( "Aodi carjer") Tempatna dina Hangzhou, nyaéta salah sahiji produser panggedéna jeung paling profésional ti chargers batré industri di Cina jeung dina tim kerja ngamotivasi niatna dijieunna tina jalma kalawan pangalaman, nu digawé pikeun dekade dina catu daya.

Diajar deui

produk Center

Tambih deui

AODI carjer Ngecas WORLD

Ngecas solusi pikeun kandaraan listrik

Sunda kuat & D Kakuatan;
Canggih R & D Téhnologi;
Ratusan R & D Staf;
Euyeub Garapan Power Supply;
diajar deui
WhatsApp Online Chat!