QC Series-Universal Battery Charger

Përshkrim i shkurtër:

Battery Pack Voltage : 24V, 36V, 48V, 72V
Main Models: 24V/30A; 36V20A, 48V15A,48V30A

Fuqia : 700W, 1KW, 2KW Dimesions : 205 * 180 * 164.8mm (8 * 7.08 * 6.48 ")
Aplikimet : platformat e punës Aerial, makina kujdesit Floor, karroca golfi, heqin kamionë dhe automjetet e shërbimeve. Na arrijë për më shumë detaje.
Products Certificates: CEC,FCC,CE,KC;
Quality Management System Certificate: IATF16949
Can Protocol: CAN BUS Communication;
Various Charging Curves: Programmable via USB type or front panel;
Customized Charging profiles for kinds of batteries (Lead Acid,Lithium Batteries);
Integrates DATA Logger: 2000 Cycles of charging records;
Input Voltage:84-265VAC 1 phase
Electronic Protection: Reverse Polarity Protection;Short-Circuit Protection; Overheat Protection;
Low Input Voltage & High Voltage Protection(optional up to 420VAC)


Detail Product


AODI QC Series është një HF universal / PFC ri die-hedh dizajn ngarkues me shumë të qëndrueshme dhe të papërshkueshëm nga uji që vepron në çdo rrjet njefazor në mbarë botën me një efikasitet pik 96%. Më shumë se 10 profile të akuzuar storage me të avancuar kaloi butonin dhe multifunksionale LED ekran.
Products Certificates: CEC,FCC ,CE,KC;
Quality Management System Certificate: IATF16949
Can Protocol: CAN BUS Communication;
Various Charging Curves: Programmable via USA type or front panel;
Customized Charging profiles for kinds of batteries (Lead Acid,Lithium Batteries);
Integrates DATA Logger: 2000 Cycles of charging records;
Input Voltage:84-265VAC 1 phase
Electronic Protection: Reverse Polarity Protection;Short-Circuit Protection; Overheat Protection;
Low Input Voltage & High Voltage Protection(optional up to 420VAC)


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products