Lajme

 • New Production Lines for Our Infrared thermometer
  Post time: 02-12-2020

  Hangzhou Qingyuan Medica Hangzhou Qingyuan Medical Equipment Technology Co.,Ltd is a subsidiary of Hangzhou AODI Electronic Co.,Ltd.Due to the COVID-19, we are taking full advantage of the advanced technology and SMT,DIP,Production ability to produce the infrared thermometers. Same company, same ...Lexo më shumë »

 • We are opening on 11th Feb 2020
  Post time: 02-11-2020

  We are back to work today. Welcome your visiting! Thanks~ Lexo më shumë »

 • Happy New Year 2020
  Post time: 12-31-2019

  Happy New Year 2020, all the best~ Wish you all have a prosperous,healthy and peaceful new year! AODI wanna be your strategic partner at the charging applications. Lexo më shumë »

 • Merry Christmas~Happy Holidays~
  Post time: 12-23-2019

  Merry Christmas~Happy Holidays~ Wish you all the best! Lexo më shumë »

 • Dana Group’s visiting
  Post time: 12-11-2019

  9th Dec, we welcomed the 5 members from Dana Incorporated Canada branch. Dana is a premier provider of traditional and electrified driveline components and systems, as well as tire pressure management solutions, for medium- and heavy-duty commercial vehicles. Dana’s Commercial Vehicle business un...Lexo më shumë »

 • Glad to meet with Mr Zhu from Cybernaut Investment
  Post time: 11-14-2019

  Our president Mr Roger Feng and AODI’ management team had a pleasant meeting with Mr President Min Zhu from Cybernaut Investment and deputy director Yanping Wan from Xiaoshan District Economic and Trade Bureau on 19th Nov. Mr Zhu is one of the Chinese partners of the US NEA venture capital fund...Lexo më shumë »

 • Happy Mid-Autumn Festivals 2019! 奥蒂祝大家中秋节快乐,月圆人圆家圆事业圆!
  Post time: 09-12-2019

  Happy Mid-Autumn Festivals! Mid-Autumn Festival has a history of over 3,000 years, dating back to moon worship in the Shang Dynasty (1600–1046 BC). It’s such an important festival that many poems were written about it, stories and legends about the festival are widespread, and its origins have be...Lexo më shumë »

 • 2019 AODI Spring Outward-Bound
  Post time: 04-01-2019

  Last day of March, making a free day to have a very meaningful spring outward bound in the suburb of Hangzhou with beautiful mountains and river surrounding. Half of our staffs were joined in this exercise due to the work.10 teams to get the score through finishing the tasks which to obtain the l...Lexo më shumë »

 • Happy Valentine’s Day
  Post time: 02-14-2019

  Happy Valentine’s Day! ” So warm to get the rose from our boss, while we arrived the company, we are finding our boss at the entrance were sending the rose to each lady”! Lexo më shumë »

 • Congrats to be awarded“ ZHEJIANG Top Manufacturing Brand”
  Post time: 02-13-2019

  Congrats AODI is awarded the “ ZHEJIANG Top Manufacturing Brand”,the No.20 from 223 brands (refer:https://mp.weixin.qq.com/s/rIIlOj3512Vhx1PxcVmnUA).AODI is striving on” High Quality Products,Most Considerate Service,Professional Team” Lexo më shumë »

 • Fresh Start after CNY
  Post time: 02-12-2019

  Fresh Start, we are back to work.-12th Feb 2019 Lexo më shumë »

 • Happy Chinese Lunar New Year
  Post time: 01-29-2019

  Dear customers, At this special moments,we would like to take this chance to extend our warmest wishes for you and your families. May the Chinese New Year be filled with warm, peace,happiness and joy!!!   Lexo më shumë »

 • “AODI Dream is my dream”-2019 AODI CHARGER End Party
  Post time: 01-04-2019

  We had a happy time at this Annual End Event, our motto is” AODI Dream is my dream”. Big Dreams’ come true leads the small dreams, small dreams are gathering the big dreams. Let’s do in 2019 year! Lexo më shumë »

 • Happy New Year in 2019year
  Post time: 12-29-2018

  Dear customers, At this special moments,we would like to take this chance to extend our warmest wishes for you and your families. On behalf of AODI,thank you for your fully supports during the past years and we look forward to working with you soon and provide our best service in the coming years. Lexo më shumë »

 • Lab AODI
  Ora Post: 2018/07/16

  laboratori jonë nuk është caktuar vetëm në Hangzhou selisë, por edhe në Shenzhen. Ne mundësojnë bëjmë Vendosur provë punën elektrike, prodhimi provë punën elektrike, test mbrojtjen e qark, test Lagështia cikël, testin ashensor, testimin e lartë të tensionit të ulët, llak kripë provë, test Storage Life, test termike shoku, Vibratio ...Lexo më shumë »

 • Jetë më të mirë të kualifikuar OEM Furnizuesi për fabrikat e makinave
  Ora Post: 2018/06/25

  Jetë më të mirë të kualifikuar OEM Furnizuesi për fabrikat e makinave elektrike ", AODI u zgjeruar linjat e prodhimit inteligjente nga 2 deri në 4 linja, përshtatur pajisje automatike testimi, laboratorike dhe profesionale makinë vendosje SMT, dhe qepur me porosi pajisje plakje dhe punëtori për të përmbushur 3 , 0 ...Lexo më shumë »

 • Shenzhen R & D Center
  Ora Post: 2018/06/25

  Shenzhen is the electronic city in China, conducive to attracting talent and power electronics knowledge. So we decided to start the R&D Center in Shenzhen. Lexo më shumë »

 • Shoqata China Auto Prodhimi i ri automjeti i energjisë u rrit në 4.2 milion vitin në rritje vit prej 82% në muajin gusht
  Ora Post: 2018/06/25

  (Përmbledhje) Në gusht, prodhimi i mjeteve të reja të energjisë ka arritur 42.000 njësi, me një vëllim të shitjes prej 38.000 njësive, rritje prej 81.5% dhe 92.2% në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar. makina pastër pasagjerëve elektrike ende përbëjnë më shumë se 50% të vëllimit total të shitjeve dhe 23.000 dhe 2.2 ...Lexo më shumë »

 • 2018 AODI Spring dukshmi Bound
  Ora Post: 2018/04/25

  Build stronger team to work together in glory Lexo më shumë »

 • AODI 2017 Event Vjetor
  Ora Post: 2018/01/25

  2017 AODI Annual Party was perfect finished on 31th evening. It was the great moments for AODI people with the hopeful, happiness, gratefulness…… Best wishes for all of us in 2018, Be Better, Be Stronger~ Let us get back the wonderful moments: Entrance sign Opening Show Leader Speec...Lexo më shumë »

 • AODI Family ju mirëpresim të na bashkohen
  Ora Post: 2018/01/01

  Njerëzit të cilët janë të pasionuar, proaktive, përgjegjës, të gatshëm për të marrë sfidë, janë gjithmonë të mirëpritur për t'u bashkuar me familjen AODI. AODI është kompani e re, por me komunikim të mirë, ekzekutimit të fortë, cilësi të mirë psikologjike dhe punëtorëve të ekipit të ngrohtë. Lexo më shumë »

 • 3 me cilësi të lartë inteligjente linjat automatike të prodhimit
  Ora Post: 2017/12/16

  To meet the customers’needs, we have 3 production lines, with Professional SMT placement machine, and wave soldering equipment that up to the 30000unit monthly capacity until the end of 2017 year.                           &nbsp...Lexo më shumë »

 • AODI Marrë pjesë e "XIAOSHAN INDUSTRIAL FINANCIAL HULUMTIMI që përputhen TAKIM"
  Ora Post: 2017/03/25

  Ne jemi të ftuar të ndjekin "XIAOSHAN INDUSTRIAL FINANCIAL HULUMTIMI përputhen takimin" e cila mbahet në Liqenin Xianghu nga Qeveria e Qarkut Xiaoshan pas Samitit të G20-ës. Ky takim është niveli i lartë, jo vetëm që mblodhi qeverinë, Akademisë Kineze të Shkencave, por edhe lokale e njohur e ...Lexo më shumë »

 • AODI ngarkues shënuar sukses në Exchange Barazi, një fillim i ri, një AODI ndritshme.
  Ora Post: 2016/06/25

  Kohët e fundit, Hangzhou AODI Electric Kontrollit Co, Ltd shënuar sukses në Equity Exchange Zhejiang. Ne jemi të themeluar në vitin 2010, një ndërmarrje kryesore të teknologjisë së lartë për automjetet e reja të energjisë elektrike. Si mbështetës anëtar i Fondit Kombëtar të Inovacionit, ne jemi të angazhuar për prodhimin e qua të qëndrueshme ...Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat!