R & D сила

 "Бидејќи ние изградена AODI, ние имаме јасен став дека AODI е истражување и развој на производство, продажба на високо-технолошкиот претпријатие", рече генералниот менаџер Роџер.

Секогаш се фокусира на истражување и развој, па ние се постави на R & D центри не само во Франција, но исто така и во Шенжен и САД. До 2017 година, имаме 100 + R & D штабови со искуство децении снабдување со електрична енергија да се задржи 30000 единица капацитет и напредна технологија.

светска мапа

 


WhatsApp Онлајн Chat!