R & D Strength

 "Awit kita dibangun AODI, kita duwe posisi cetha sing AODI riset lan berkembang Manufaktur, perusahaan sales dhuwur-tech", Said General Manager Roger.

Wis mesthi ngarahke ing R & D, supaya kita nyiyapake pusat R & D ora mung ing Hangzhou, nanging uga ing Shenzhen lan Amerika Serikat. Nganti 2017, kita kudu 100+ Staffs R & D karo pengalaman sumber puluh daya supaya kapasitas 30000 Unit lan majeng teknologi.

peta donya

 


Tampilan Online Chat!