QH Series-Scissor lift Charger

Short Description:

Suggested disaranake baterei Pack voltase : 12V, 24V
Power : 1KW
Dimesions : 234 * 105 * 66mm (9,2 * 4,13 * 2,6 ")
Aplikasi : Khusus sing dirancang kanggo ngangkat Scissor, uga kasedhiya kanggo sarana Kendaraan liyane.


Detail produk

Ngarang profil daya lan Smart design.Reach kita kanggo rincian liyane.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk