Scissor lift Charger QAS Series

Short Description:

Suggested baterei Pack voltase : 24V, 36V, 48V
Power : 700W
Dimesions : 215 * 124.5 * 132.2mm (8.5 * 4.8 * 5.2 ")
Aplikasi : Khusus sing dirancang kanggo ngangkat Scissor, uga kasedhiya kanggo sarana Kendaraan liyane.


Detail produk

AODI QAS Series punika pangisi daya Highly awet lan anti banyu on- utawa mati-Papan sing makaryakke ing sembarang kothak singlephase donya karo efficiency puncak 96%. Kita selaras daya profil gampang kanggo ngewangi pelanggan ing nampa ngisi baterei exibility.
Tekan kita kanggo rincian liyane.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk